- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Ristorante Pepperoni Salame 320g
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ MOUKA, 15% pasírovaná rajčata, 15% SÝR (MOZZARELLA, SÝR EIDAM), 9,0% pikantní salám (vepřové maso, slanina, sůl, koření, dextróza, česnekový prášek, cibulový prášek, extrakty koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř), voda, 7,6% rajčatový koncentrát, 4,5% mini-salami (vepřové maso, slanina, sůl, koření, dextróza, cibulový prášek, česnekový prášek, extrakty koření, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), stabilizátor (dusitan sodný), kouř), řepkový olej, pekařské droždí, sůl, cukr, extra panenský olivový olej, oregano, bazalka, pepř, paprika, petržel. Může obsahovat stopy (SÓJOVÉ BOBY, HOŘČICE).
- ALERGENY
- Obsahuje: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy); Může obsahovat: Sójové boby a výrobky z nich, Hořčice nebo výrobky ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 255kcal, Sůl 1,4g, Cukry 3g, Bílkoviny 11g, Mastné kyseliny nasycené 4g, Tuky 12g, Sacharidy 25g, Vláknina 2,3g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 320g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1.Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4 st. Před pečením pizzu nerozmrazujte. 2.Pizzu vyjmeme z fólie. 3.Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 10 - 12 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Německo
- Výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Americká 2335, 272 01 Kladno
Ostatní balení
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |