- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Cereální tyčinka s kousky klikvy a jahod.
- SLOŽENÍ
- Cereálie 39,2 % (celozrnná PŠENICE 17,6 %, rýže 12,9 %, celozrnná PŠENIČNÁ mouka 3,4 %, celozrnná kukuřičná mouka 2,8 %, celozrnný oves 2,5 %)Bílá poleva 20 % (sušené odtučněné MLÉKO, palmový olej, maltodextrin, cukr, minerální látka: vápník; emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní aroma)Ovocná směs 10 % (kousky proslazované sušené klikvy: klikva 3,8 %, cukr; jahodový prášek: jahody 1,4 %, maltodextrin, regulátor kyselosti: kyselina citronová; kousky sušených jahod 1 %)Glukózový sirupCukrCukerný sirup (sirup z invertního cukru, melasa z třinového cukru)Sladový výtažek z JEČMENEPalmový olejZvlhčující látka: glycerolVitamíny a minerální látky (viz tabulka)Jedlá sůlKukuřičný škrobPřírodní aromaEmulgátor (slunečnicový lecitin)Regulátory kyselosti (kyselina citronová, fosforečnany sodné)Antioxidant (extrakt s vysokým obsahem tokoferolů)% - vztaženo na obsah složky v celém výrobku.Může obsahovat SÓJU a OŘECHY.
- ALERGENY
- Obsahuje: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 395kcal, Sacharidy 64,6g, Mastné kyseliny nasycené 4,3g, Bílkoviny 6,6g, Tuky 10,1g, Vláknina 5,5g, Cukry 21,2g, Sůl 0,43g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 24g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Polsko
- Počet balení v kartonu / paletě
- 1 / 344
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
 Vybraná prodejna Praha - Stodůlky    
 Vybraná prodejna
| Otevírací hodiny | |
| Po - So | 06:00 - 21:00 | 
| Ne | 07:00 - 21:00 | 
| Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
| Po - Pá | 05:00 - 21:00 | 
 Upozornění 
  Vážení zákazníci, momentálně evidujeme technický problém, který může u některých registrací způsobit nemožnost zaregistrovat se do Sortimentu online. Na opravě pracujeme. Omlouváme se za komplikace.   
  
   
 