- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Moravský vrabec se zelím a houskovým knedlíkem
- SLOŽENÍ
- Složení: zelí 40 % (zelí, voda ocet, cukr, sůl, HOŘČIČNÉ SEMENO), knedlíky 27 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA), vepřové pečené maso,14,4 %, voda, cibule, řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, cukr, koření, sušený česnek.
- ALERGENY
- Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek, Vejce a výrobky z nich, Mléko a mléčné výrobky, Hořčice nebo výrobky z hořčice, Oxid siřičitý a siřičitany
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 549kcal, Tuky 37g, Bílkoviny 6,9g, Mastné kyseliny nasycené 24g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 45g, Škrob 0g, Cukry 0,2g, Vláknina 0g, Sůl 0g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 450g, Počet porcí v balení: 1
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od 0°C do +8°C.
- PŮVOD
- Česko
- VÝROBCE
- Bapa s.r.o., Živnostenská 858, 561 51 Letohrad
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Ohřev v mikrovlnné troubě: Odstraňte papírový obal a několikrát propíchněte krycí fólii, ohřívejte cca 3 - 4 minuty při výkonu 750 W. Knedlíky doporučujeme ohřívat zvlášť, např. v mikrotenovém sáčku při středním výkonu po dou cca 2 min. Před podávání promíchejte. Ohřev ve vodní lázni: Odstraňte papírový přebal a misku vložte na 10-15 minut do horké vody. Před podávání promíchejte. Ohřev v nádobě: Obsah vložte do náboby a na mírném ohni za občasného míchání ohřívejte po dou cca 5 minut.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Dodatečné informace
- Makro - vše pro grastronomii, maloobchod a milovníky jídla
- Výrobce
- Bapa s.r.o.
- Adresa výrobce
- Živnostenská 858, 561 51 Letohrad
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |