Dr. Oetker Kypřící prášek s vinným kamenem 30x15g

275773
275773
Na prodejně: 18 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 28.03.2024 15:00
18 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Kypřící prášek po pečiva s vinným kamenem 15 g do pečiva, bezfosfátový
SLOŽENÍ
kypřící látky (hydrogenvinan draselný (50 %), hydrogenuhličitan sodný), kukuřičný škrob
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Ve 100 g výrobku: Energetická hodnota : 937 kJ/240 kcal,Tuky : 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g,Sacharidy : 64,0 g, z toho cukry : 0,0 g,Bílkoviny : 0,0 g,Sůl : 15,62 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 17 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Kypřicí prášek s vinným kamenem rozmícháme v mouce a přidáme do těsta jako běžný kypřicí prášek do pečiva. Bábovka Těsto: 350 g polohrubé mouky, 1 Kypřicí prášek s vinným kamenem Dr. Oetker, 240 g cukru, 1 Vanilínový cukr Dr. Oetker, 2 vejce, 250 ml mléka, 125 ml oleje. Mouku smícháme s kypřicím práškem s vinným kamenem. Přidáme cukr, vanilínový cukr, vejce, mléko a olej. Vše metličkou důkladně vymícháme dohladka. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy na bábovku. Pečeme v předehřáté el.troubě při 160 °C asi 45 minut.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation