Dr.Oetker Ztužovač želatinový 6 x 50 g

173764
Akce platí do 03.12.2024
173764
bez DPH
Cena za kus
18,90 Kč
Cena za balení
113,40 Kč
Cena za jednotku
378,00 Kč
Na prodejně: 21 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.11.2024 12:00
21 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Želatinový ztužovač 50 g, v prášku, pro přípravu šlehačkových, jogurtových, tvarohových a smetanových dortů a dezertů
SLOŽENÍ
cukr, dextróza, jedlá želatina 16,0 %, modifikovaný bramborový škrob, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza)
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100 g výrobku: Energetická hodnota : 1608 kJ / 381 kcal,Tuky : 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g,Sacharidy : 79,3 g, z toho cukry : 64,7 g,Bílkoviny : 16,5 g,Sůl : 0,19 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 54 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Odpovídá 6 plátkům želatiny, vystačí až na 700 g hmoty, např. vyšlehaná smetana ke šlehání, zakysaná smetana, jogurt, tvaroh, rozmačkané ovoce, ovocná dřeň apod. Příprava: 1. Smetanu ke šlehání vyšleháme dotuha, jiné výše uvedené suroviny zamícháme dohladka. 2. Obsah sáčku nasypeme do větší misky, přidáme 100 ml vlažné vody a ručně metličkou intenzivně mícháme asi 1/2 min. Ihned po částech přidáme šlehačku nebo jiné předem připravené suroviny. Důkladně ručně vařečkou nebo metličkou promícháme. Podle chuti dosladíme a dochutíme. 3. Krém naneseme na upečený korpus nebo použijeme dle vlastního receptu. Necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Nepoužívejte s čerstvým ananasem, kiwi, fíky a papájou. Tip na Ovocný jogurtový dezert: 500 g bílého jogurtu smícháme se 100 g drobného ovoce nakrájeného na malé kousky a 50 g - 70 g moučkového cukru (podle sladkosti ovoce). Želatinový ztužovač připravíme s vodou podle bodu 2 návodu na obale a smícháme s jogurtem a ovocem. Nalijeme do formy na biskupský chlebíček nebo jiné formy vyložené potravinářskou fólií a necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Před podáváním vyklopíme a nakrájíme na plátky.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation