- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Masné výrobky trvanlivé fermentované. Obsahuje 3 balení: Čabajská suchá klobása – pár 250g, Čabajská suchá klobása krájená 75g, Csabai klobása pikantní 350g.
- SLOŽENÍ
- Čabajská suchá klobása - Složení: vepřové maso, vepřové sádlo, (koření a extrakty koření)2,5%(z toho paprika 1,5%), jedlá sůl, konzervant (E250), vepřová bílkovina, antioxidant (výťažky z rozmarýnu). Na 100g hotového výrobku bylo použito 150g vepřového masa. Csabai klobása pikantní 350g - Složení: vepřové maso, vepřové sádlo, jedlá sůl, sladká mletá paprika 1% a pálivá mletá paprika 1%, koření 2,6%, antioxidant (výťažky z rozmarýnu), konzervant (E250), vepřové střívko. Na 100g hotového výrobku bylo použito 150g vepřového masa.
- ALERGENY
- Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Čabajská suchá klobása - Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 2128 kJ/515 kcal, tuky 47g, z toho nasycené mastné kyseliny 20,1g sacharidy 0,2g, z toho cukry <0,03g, bílkoviny 22,7g, sůl 3,72g.Csabai klobása pikantní - Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1858 kJ/449 kcal, tuky 39g, z toho nasycené mastné kyseliny 17,5g sacharidy 0,4g, z toho cukry 0,1g, bílkoviny 24g, sůl 3,6g.
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Čabajská suchá klobása - Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 2128 kJ/515 kcal, tuky 47g, z toho nasycené mastné kyseliny 20,1g sacharidy 0,2g, z toho cukry <0,03g, bílkoviny 22,7g, sůl 3,72g.Csabai klobása pikantní - Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1858 kJ/449 kcal, tuky 39g, z toho nasycené mastné kyseliny 17,5g sacharidy 0,4g, z toho cukry 0,1g, bílkoviny 24g, sůl 3,6g.
- HMOTNOST/OBJEM
- 675g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě 0 až + 15°C.
- VÝROBCE
- Balírna: MECOM GROUP s.r.o., Poľná 4, 066 01 Humenné, Slovenská republika. Vyrobeno v Maďarsku.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |