- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Bistro Bag. Pepperoni 250g
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ MOUKA, voda, 10% rajčatový koncentrát, 9,7% SÝR EIDAM, 6,9% salám (vepřové maso, slanina, sůl, dextróza, koření, česnekový prášek, extrakty koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř), 5,2% pasírovaná rajčata, 4,8% paprika, 4,0% rajčatové kousky, řepkový olej, 1,6% brokolice, sůl, pekařské droždí, modifikovaný škrob, cukr, emulgátor, česnek, oregano, pepř, bazalka.
- ALERGENY
- Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek, Mléko a mléčné výrobky; Může obsahovat: Sójové boby a výrobky ze sójových bobů, Hořčice nebo výrobky z hořčice
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 3058kJ, Bílkoviny 0,6g, Tuky 82g, Škrob 0g, Mastné kyseliny nasycené 54g, Cukry 0,8g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Vláknina 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sůl 0,1g, Sacharidy 0,8g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 250g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- PŮVOD
- Německo
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1.Před pečením nerozmrazujte. Bagetu vyjmeme z fólie.2. Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4-5 st. Bagetu dáme péct na mřížku (nejlépe na pečící papír) do střední části trouby. Doba pečení: 12 - 14 minut. Horkovzdušnou fritézu důkladně předehřejeme na 160°C, vložíme bagety a pečeme po dobu 9 - 12 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Německo
- Výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Americká 2335, 272 01 Kladno
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |