- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- MAKOVNÍK 5 kg
- SLOŽENÍ
- cukr, mouka PŠENIČNÁ, mák termostabilizovaný (18%), VAJEČNÁ směs sušená, podmáslí sušené [MLÉKO], škrob bramborový, mouka rýžová, emulgátor E475, emulgátor E471, kypřící látka E450i, kypřící látka E500ii, sůl jedlá jodidovaná (sůl jedlá, jodičnan draselný), barvivo E160a
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Sójové boby a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Průměrné výživové hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1 781 kJ, 424 kcal, Tuky 12,43 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,19 g,Sacharidy 64,5 g,z toho cukry 39,96 g, Vláknina 3,24 g, Bílkoviny 11,99 g,Sůl 1,45 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Vztaženo na výrobek o hmotnosti 100g dle základní receptury/ porceCelková energie 1616 KJ,Celková energie 386 Kcal,Tuky 18,8 g,z tohoj nasycené MK 2,1 g,Sacharidy 44,7 g,z toho cukry 28 g,Vláknina2,2 g,Bílkoviny8,3 g,sůl 1 g,
- HMOTNOST/OBJEM
- 5000 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- PODMÍNKY SKLADOVÁNÍv suchých a čistých prostorech, dobře větratelných - teplota 1 - 25°C - relativní vlhkost 0 - 75 %
- VÝROBCE
- Zeelandia, spol. s r.o. Malšice 267
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Základní receptura korpus:1000 g Směs na makovník, 440 g voda, 140 g olej. Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. stupeň šlehacího stroje po dobu 4 min. Pečeme při 170 °C cca 35 - 40 min, dle navážky těsta.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |