Vamix Bageta vícezrná velká mraž. 36x245g

410152
410152
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 26.04.2024 07:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Vícezrnná bgeta velká
SLOŽENÍ
mouka (PŠENICE; ŽITO; JEČMEN; pražená sladová PŠENICE; OVES; pražený sladový JEČMEN; sladová PŠENICE); voda; slunečnicová semínka; SEZAMOVÁ SEMÍNKA; droždí; SÓJOVÉ otruby; jódovaná sůl (sůl; jodičnan draselný ); žluté lněné semínko; lněné semínko hnědé; PŠENIČNÝ LEPEK.
ALERGENY
Sezamová semena a výrobky z nich,Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100g: energie 1218kJ/289 kcal; tuky 5,8g; nasycené mastné kyseliny 0,7g; sacharidy 47g; cukry 1,1g; vláknina 4,4g; bílkoviny 10g; sůl 1,4g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Vyživové údaje/porce (245g): energie 2984kJ/708 kcal; tuky 14,2g; nasycené mastné kyseliny 1,7g; sacharidy 115g; cukry 2,7g; vláknina 10,8g; bílkoviny 24,5g; sůl 3,4g
HMOTNOST/OBJEM
245g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladejte při teplotě max -18°C. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
VÝROBCE
VAMIX NVOttergemsesteenweg-Zuid 8169000 Gent
NÁVOD K POUŽITÍ
Doba rozmrazování (min.): 10-15. Teplota rozmrazování (° C): pokojová teplota. Doba pečení (běžná trouba) / rozmrazené (min.): 12-15. Teplota pečení (běžná trouba) (° C): 200-210. Doba pečení (konvektomat) / rozmrazené (min.): 12-15. Teplota pečení (konvektomat) (° C): 180-190. Konvenční trouba (stav): s párou. Konvekční trouba (podmínka): s párou.
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace:

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation