- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Vanilkový lusk Bourbon 1 ks
- SLOŽENÍ
- Vanilkový lusk
- ALERGENY
- Neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- 0
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- 0
- HMOTNOST/OBJEM
- 1 ks
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, ČR
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Lusk možno vařit vcelku v omáčce nebo pudingu, kterým dodává výraznou chuť a vůni. Celý lusk se může také uzavřít do nádoby s moučkovým nebo krupicovým cukrem. Lusk po několika dnech provoní cukr výrazným vanilkovým aroma. Lusk možno do cukru vložit opakovaně.Semínka uvnitř lusku: Vyškrábaná dužina zevnitř lusku se může přimíchat do krému, pudingu, do těsta na sladké pečivo a cukroví, apod.Rozemletý lusk: Lusk možno vysušit na vzduchu po dobu jednoho týdne a poté rozemlít. Rozemletý lusk se přidává do těsta, krému, pudingu, moučkového cukru apod.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |