Šáteček vanilkový nebalený 70 g

377189
377189
Dlouhodobě nedostupné
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 19.04.2025 13:00
0 balení
Dlouhodobě nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
JEMNÉ PEČIVO
SLOŽENÍ
mouka pšeničná, náplň višňová 28% [višně 35%, voda, cukr, jablečný protlak,zahušťovadla (modifikovaný kukuřičný škrob, gelanová guma), regulátorkyselosti (kyselina citronová, citronan vápenatý), konzervant (sorbandraselný, citronan sodný), aroma], voda, cukr, margarín [oleje rostlinné(palmový, řepkový), voda, emulgátory (mono a diglyceridy mastných kyselin,sójový lecitin), sůl, regulátor kyselosti (kyselina citronová), konzervant(sorban draselný), barvivo (annato), aroma], olej rostlinný (řepkový), vejce,droždí, sůl, ochucující prostředek [dřeň jablečná, cukr, zahušťovadlo(modifikovaný škrob kukuřičný), aroma, regulátor kyselosti (kyselinacitronová), konzervant (sorban draselný), barvivo (kurkumin)], zlepšujícípřípravek [mouka pšeničná, emulgátory (stearoyllaktylát sodný, mono adiglyceridy mastných kyselin, estery mono a diglyceridů mastných kyselin skyselinou mono a diacetylvinnou), protispékavá látka (uhličitan vápenatý,dextróza), pšeničný lepek, enzymy]
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energetická hodnota 1355kJ / 323kcal, Tuky 14g z toho nasycené mastné kyseliny 6,2g, Sacharidy 43g z toho cukry 16g, Vláknina 1,3g, Bílkoviny 5,0g, Sůl 0,46g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Energetická hodnota 949kJ / 226kcal, Tuky 10g z toho nasycené mastné kyseliny 4,3g, Sacharidy 30g z toho cukry 12g, Vláknina 0,9g, Bílkoviny 3,5g, Sůl 0,32g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost 70g, porce v balení 1ks
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě 1-5°C
PŮVOD
Česká republika
VÝROBCE
PEKAŘI a spol., spol. s r.o.Porubská 6132/19708 00 Ostrava - Poruba

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation