- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Sypká směs k přípravě rýžové kaše
- SLOŽENÍ
- Rýžová mouka 40 %, hořká čokoláda 24 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: slunečnicový lecitin, vanilkový extrakt), cukr, strouhaný kokos 5,5 %, bramborový škrob, sušené plnotučné MLÉKO, přírodní aromata, jedlá sůl, kakaový prášek. Lepek
- ALERGENY
- Obsahuje: Mléko a mléčné výrobky; Může obsahovat: Obilná zrna obsahující lepek, Arašídy a výrobky z nich, Sójové boby a výrobky ze sójových bobů, Mandle a výrobky z nich, Pistácie, Kešu ořechy a výrobky z nich, Lískové ořechy a výrobky z nich, Vlašské ořechy a jejich deriváty, Pekanové ořechy, Ořechy a výrobky z nich, Makadamové ořechy
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1070kcal, Tuky 13g, Bílkoviny 3g, Mastné kyseliny nasycené 1,4g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 30g, Škrob 0g, Cukry 0,5g, Vláknina 0g, Sůl 0,1g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 45g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu a chraňte před teplem
- PŮVOD
- Česko
- VÝROBCE
- Emco spol. s r.o. , Türkova 2319/5b, 149 00 Praha, Česká republika
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Návod k přípravě: 1. Obsah sáčku vsypte do misky. 2. Přidejte 160-180 ml horké vody a dobře promíchejte. 3. Kaše připravena ke konzumaci. Návod k přípravě v mikrovlnné troubě: 2. Zalijte 160-180 ml studené vody a dobře promíchejte. 3. Potom vložte do mikrovlnné trouby, nastavte výkon na přibližně 700 W (střední až vysoký výkon – podle typu trouby) a ohřívejte po dobu 1 minuty.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Výrobce
- Emco spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Türkova 2319/5b, 149 00 Praha, Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |