- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Ristorante Pepperoni Salame 320g
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ MOUKA, 15% pasírovaná rajčata, 15% SÝR (MOZZARELLA, SÝR EIDAM), 9,0% pikantní salám (vepřové maso, slanina, sůl, koření, dextróza, česnekový prášek, cibulový prášek, extrakty koření, stabilizátor (dusitan sodný), antioxidant (výtažky z rozmarýnu), kouř), voda, 7,6% rajčatový koncentrát, 4,5% mini-salami (vepřové maso, slanina, sůl, koření, dextróza, cibulový prášek, česnekový prášek, extrakty koření, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), stabilizátor (dusitan sodný), kouř), řepkový olej, pekařské droždí, sůl, cukr, extra panenský olivový olej, oregano, bazalka, pepř, paprika, petržel. Může obsahovat stopy (SÓJOVÉ BOBY, HOŘČICE).
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Sójové boby a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Energie v KJ: 1068,Energie v kcal: 255,Tuky: 12g,Nasycené mastné kyseliny: 4g,Sacharidy: 25g,Cukry: 3g,Vláknina: 2,3,Bílkoviny: 11g,Sůl:1,4g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- 320g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
- VÝROBCE
- Dr.Oetker, spol.s.r.o, Americká 2335, Kladno 272 01
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1.Troubu důkladně předehřejeme: Elektrická trouba 220 °C, horkovzdušná trouba 200 °C, plynová trouba 4 st. Před pečením pizzu nerozmrazujte. 2.Pizzu vyjmeme z fólie. 3.Pizzu dáme péct na mřížku do spodní části trouby. Doba pečení: 10 - 12 minut. Před konzumací se ujistěte, že je výrobek důkladně propečený.
Ostatní balení
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |