- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Reeva Instantní vaječné nudle s kuřecí příchutí 85g
- SLOŽENÍ
- SLOŽENÍ: Nudle (88,2%): pšeničná mouka, rostlinný olej (palmový olej, slunečnicový olej (HIGH OLEIC) v různých mírách), voda, sůl, regulátor kyselosti: E501; stabilizátory: E452, E451; zvýrazňovač chuti: E621; barvivo: E160a.Koření (9,4%): sůl, zvýrazňovače chuti: E612, E631, E627; bramborový škrob, maltodextrin, dochucovadla, sušená mrkev (0,3%), cibulový prášek (0,2%), kvasnicový extrakt, mletá červená paprika, rostlinný olej (palmový olej, slunečnicový olej (HIGH OLEIC) v různých mírách), sušená paprika, cukr, sušená petržel (0,02%), protispékavá látka: E551; rajčatový prášek (0,02%), barvivo: E101.Sušená zelenina (2,4%): mrkev (1,8%), jarní cibulka (0,4%), paprika (0,2%)
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Celer a výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Nutriční hodnota na 100 g suchého výrobkuEnergetická hodnota1682 kJ/402 kcalTuky 18,6 g z toho nasycené8,9 gSacharidy 49,8 g z toho cukry2,4 gVláknina 2,7 gBílkoviny7,3 gSůl5,3 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Nutriční hodnota na 85 g suchého výrobku (1 porce)1430 kJ/342 kcalTuky 15,8 gz toho nasycené 7,6 gSacharidy 42,3 g z toho cukry 2,0 gVláknina 2,3 gBílkoviny 6,2 gSůl 4,5 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 85g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě nepřesahující 30 °C a relativní vlhkosti 75%.
- VÝROBCE
- (viz písmeno ve značce před datem) A. Euro Food Service LLC, D. Mareven Food Europe LLC
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1.Vložte nudle do mísy, přidejte koření a sušenou zeleninou ze sáčků.2. Zalijte 400 ml vroucí vody, dobře promíchejte, přikryjte a nechte 5 minut stát.Podávejte.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |