PERFECT CHEFS Polévka kulajda chlaz. 2,5 l

471745
471745
Na prodejně: 11 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 27.04.2024 09:00
11 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
POLÉVKA KULAJDA 2,5L
SLOŽENÍ
krémový vývar 76 % [zeleninový vývar (pitná voda, cibule, rajče, pórek, mrkev, řapíkatý celer, slunečnicový olej, směs koření, česnek), smetana ke šlehání (smetana, stabilizátor: E407), pšeničná mouka, máslo, cukr, směs koření, ocet kvasný lihový, jedlá sůl], vložka 24 % [brambory 50 %, směs hub v různém poměru 21 % (žampion bílý, klouzek obecný, hřib hnědý), vejce, žampion bílý 11 %, slunečnicový olej, kopr 1,5 %, jedlá sůl].
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Celer a výrobky z něj
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Nutriční hodnoty na 100gEnergetická hodnota 376 KJ/90 kcalTuky 4,9- z toho nasycené mastné kyseliny 2,4Sacharidy 8,3- z toho cukry 2,5Bílkoviny 1,9Sůl 0,61
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Nutriční hodnoty na 100gEnergetická hodnota 376 KJ/90 kcalTuky 4,9- z toho nasycené mastné kyseliny 2,4Sacharidy 8,3- z toho cukry 2,5Bílkoviny 1,9Sůl 0,61
HMOTNOST/OBJEM
2,5l
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
"Ohřev v hrnci: Přelijte polévku do hrnce a za občasného míchání ohřejte minimálně na 75C. Ohřev v konvektomatu: Předehřejte konvektomat na 85 °C na páru. Sáček s polévkou položte na děrovaný plech nebo rošt a ohřívejte 45 minut s párou při teplotě 85 °C. Ohřátou polévku dále uchovejte ve výdejní vaně při teplotě minimálně 75 °C.Vložte do hrnce s vodou na mírný var do 99C a ohřejte sáček ve vodě na teplotu 75C"
VÝROBCE
Perfect Canteen s.r.o.Jemnická 1138/1, Michle140 00 Praha 10Česká republika
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation