- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- POLÉVKA FRANKFURTSKÁ 2,5L
- SLOŽENÍ
- pitná voda, Perfect Chefs hovězí vývar (pitná voda, hovězí maso a kosti, cibule, mrkev, celer, směs koření, jedlá sůl, slunečnicový olej), brambory 14 %, cibule 8 %, štýrský párek 8 % [vepřové maso 75 %, hovězí maso 23 %, pitná voda, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant: E250), česneková pasta (jedlá sůl, česnek), koření, stabilizátory: E451, E450; látka zvýrazňující chuť a vůni: E621; jedlá sůl, cukr, antioxidant: E316; hovězí kolagenní střívko], vepřové sádlo, česnek 3 %, pšeničná mouka, smetana ke šlehání (smetana, stabilizátor: karagenan), paprika mletá, jedlá sůl, černý pepř 0,1 %, kmín 0,06 %.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Celer a výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Nutriční hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 437 KJ/105 kcal, Tuky 7,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,6 g, Sacharidy 6 g - z toho cukry 0,8 g, Bílkoviny 3,1 g, Sůl 0,77 g.
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Nutriční hodnoty na 100 g: Energetická hodnota 437 KJ/105 kcal, Tuky 7,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 3,6 g, Sacharidy 6 g - z toho cukry 0,8 g, Bílkoviny 3,1 g, Sůl 0,77 g.
- HMOTNOST/OBJEM
- 2,4 kg
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od +2 °C do +6 °C. Po otevření ihned spotřebujte. Ohřev v hrnci: Přelijte polévku do hrnce a za občasného míchání ohřejte na minimálně 75 °C.Ohřev v konvektomatu: Předehřejte konvektomat na 85 °C na páru. Sáček s polévkou položte na děrovaný plech nebo rošt a ohřívejte 45 minut s párou při teplotě 85 °C.
- VÝROBCE
- CIBULE BISTRO s.r.o., Pražská 673, Miřetice u Klášterce nad Ohří, 431 51 Klášterec nad Ohří
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |