Pletenec pekanový mraž. 4x98g

435566
435566
Na prodejně: 19 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 28.02.2024 23:00
19 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pletenec pekanový
SLOŽENÍ
Margarín (palmový, řepkový a kokosový olej, voda, emulgátor (rostlinný E471), sůl, regulátor kyselosti (E330), přírodní aroma a přírodní aroma, vitamín A), pšeničná mouka, voda, cukr, pekanové ořechy 4%, cukrová poleva (voda, leštící látka (E953), cukr, želírovací látka (E406), regulátor kyselosti (E330)), pasterizované vejce, droždí, javorový sirup 1%, pudinkový prášek (cukr, modifikovaný škrob, sušená syrovátka (mléko), sušené odstředěné mléko, kokosový olej, stabilizátor (E339(ii), E404, E450(iii), E451(i)), glukózový sirup, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E160a(iii)), sůl, mléčná bílkovina, třtinový cukr sirup, zahušťovadlo (E401, E440(i)), stabilizátor (E417), sůl, přírodní aroma, pšeničná sladová mouka, prostředek pro úpravu mouky (E300, alfa-amyláza, xylanáza, transglutamináza).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty (na 100 g)Energetická hodnota1607 kJEnergetická hodnota386 kcalTuky26 gZ toho nasycené mastné kyseliny10 gSacharidy33 gZ toho cukry13 gBílkoviny4.2 gSůl0.38 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové hodnoty (na 100 g)Energetická hodnota1607 kJEnergetická hodnota386 kcalTuky26 gZ toho nasycené mastné kyseliny10 gSacharidy33 gZ toho cukry13 gBílkoviny4.2 gSůl0.38 g
HMOTNOST/OBJEM
4x98g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplote -18°C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
VÝROBCE
Lantmannen Unibake Poland Sp. z o.o.,Strużańska 10, 05-126 Stanisławów Pierwszy, Polsko
NÁVOD K POUŽITÍ
Návod k použití: Vložte zmrazené zboží do předehřáté trouby na 190°C (horkovzdušná trouba). Pečte 18 minut. Upečené výrobky spotřebujte do 24 hodin.

Popis a další doplňující informace:

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation