- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Pasterované hotové jídlo.
- SLOŽENÍ
- Složení: kysané zelí 39 % hm. (zelí, voda ocet, cukr, sůl), bavorské a houskové knedlíky - celkem 35,6 % (bavorské knedlíky 19,6 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, MLÉKO, cibule, VEJCE, uzené vepřové maso (vepřové maso, sůl, konzervant: dusitan sodný), uzená vepřová slanina (vepřové sádlo, sůl, konzervant: dusitan sodný), řepkový olej, sůl, petrželová nať, koření, droždí), houskové knedlíky 16 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA)), voda, vepřové maso 11 % ,voda, cibule, řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, cukr, česnek, koření.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Průměrné výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota (kJ) 626 energetická hodnota (kcal) 149 tuky (g) 4,9 z toho nasycené mastné kyseliny (g) 1,2 sacharidy (g) 20,5 z toho cukry (g) 2,4 bílkoviny (g) 4,6 sůl (g) 1,2
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- 450 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovejte v chladu při teplotě 0 až +5 oC.
- VÝROBCE
- Výrobce: Hamé s.r.o., Na Drahách 814, 686 04 Kunovice, Česká republika
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Postup přípravy: V mikrovlnné troubě: před ohřátím propíchněte krycí folii (misku s přílohou 1x, druhou misku 3x) a ohřívejte 3-4 min. při výkonu 600 W. Po ohřevu nechte misku 1 min. stát a pak odtrhněte krycí folii. V případě potřeby ještě krátce přihřejte. Knedlíky doporučujeme ohřát zvlášt, např. v mikroténovém sáčku při výkonu 600 W po dobu cca 1 min. Ve vodě: bez porušení folie ohřívejte 10-15 min., nevařte. Poté odtrhněte krycí folii.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |