- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Pečená krkovice se zelím a houskovým knedlíkem
- SLOŽENÍ
- Složení: kysané zelí 39 % hm. (zelí, voda ocet, cukr, sůl), bavorské a houskové knedlíky - celkem 35,6 % (bavorské knedlíky 19,6 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, MLÉKO, cibule, VEJCE, uzené vepřové maso (vepřové maso, sůl, konzervant: dusitan sodný), uzená vepřová slanina (vepřové sádlo, sůl, konzervant: dusitan sodný), řepkový olej, sůl, petrželová nať, koření, droždí), houskové knedlíky 16 % (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, VEJCE, cukr, sůl, JEČNÁ SLADOVÁ MOUKA, pekařské droždí, řepkový olej, SUŠENÁ SYROVÁTKA)), voda, vepřové maso 11 % ,voda, cibule, řepkový olej, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl, cukr, česnek, koření.
- ALERGENY
- Obsahuje: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Vejce a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 450g, Počet porcí v balení: 1
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od 0°C do +8°C.
- VÝROBCE
- Bapa s.r.o., Živnostenská 858, 561 51 Letohrad
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Ohřev v mikrovlnné troubě: Odstraňte papírový obal a několikrát propíchněte krycí fólii, ohřívejte cca 3 - 4 minuty při výkonu 750 W. Knedlíky doporučujeme ohřívat zvlášť, např. v mikrotenovém sáčku při středním výkonu po dou cca 2 min. Před podávání promíchejte. Ohřev ve vodní lázni: Odstraňte papírový přebal a misku vložte na 10-15 minut do horké vody. Před podávání promíchejte. Ohřev v nádobě: Obsah vložte do náboby a na mírném ohni za občasného míchání ohřívejte po dou cca 5 minut.
- Původ
- Česká republika
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Dodatečné informace
- Makro - vše pro grastronomii, maloobchod a milovníky jídla
- Výrobce
- Bapa s.r.o.
- Adresa výrobce
- Živnostenská 858, 561 51 Letohrad
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |