Merlin Paprikový lusk s masovou náplní 10 ks mraž. váž. 1x cca 1,4 kg

97670
Kg
97670
Na prodejně: 35 kg
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 20.04.2024 11:00
35 kg

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Paprikový lusk s masovou náplní
SLOŽENÍ
Paprikový lusk 50%, vepřové maso 33%, pitná voda, strouhanka (pšeničná mouka, voda, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný, cukr)), PŠENIČNÁ MOUKA, VAJEČNÁ MELANŽ, česneková směs (česnek granulovaný, pitná voda), kořenící směs (jedlá sůl, cukr, majoránka, paprika sladká mletá, pepř černý mletý, cibule sušená, mrkev kořen sušená, petrželová nať sušená, rostlinný olej řepkový, rajčata sušená, paprika sladká sušená), rostlinný olej sušený
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Celer a výrobky z něj
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 599kJ / 144 kcal, tuky 8,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,4g, sacharidy 10,2g, z toho cukry 1,8g, bílkoviny 6,1g, sůl 0,7g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové hodnoty na 100g výrobku: energetická hodnota 599kJ / 144 kcal, tuky 8,7g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,4g, sacharidy 10,2g, z toho cukry 1,8g, bílkoviny 6,1g, sůl 0,7g
HMOTNOST/OBJEM
cca 150g (z toho 70 g masová náplň, kalibrováno) á 1 ks10 ks á 1 bal.
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Uchování u spotřebitele: - 6°C: 1 týden, -12°C: 1 měsíc, - 18 °C: viz datum minimální trvanlivosti. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
VÝROBCE
PZP Merlin s r.o., Poličská 1365, Hlinsko
NÁVOD K POUŽITÍ
Zmrazení paprikové lusky vložte do zeleninového základu s rajským protlakem, zalijte vývarem nebo vodou, přiveďte k bodu varu (100 °C) a vařte 1 hodinu při teplotě min. 90 °C. Uvařené paprikové lusky podávejte s rajskou omáčkou a vhodnou přílohou.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation