- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- OBALOVANÝ SÝR 240g (2x120g)
- SLOŽENÍ
- 58 % SÝR eidam (30% tuku v sušině) (mléko, jedlá sůl, mlékařské kultury, syřidlo), stabilizujícísložka (pitná voda, mléko, pšeničný škrob, stabilizátor: E 461, E 464, mléčné aroma),obalovací směs (pitná voda, glukózový sirup, cukr, pšeničná mouka, dextróza, stabilizátor E 466,jedlá sůl, pšeničná bílkovina), strouhanka (pšeničná mouka, pitná voda, pekařské droždí, jedlásůl).
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje v 100 g výrobku:Energetická hodnota/Energetická hodnota :982 kJ/ 235 kcalTuky/ tuky :10,5 gz toho nasycené mastné kyseliny/ z toho nasýtenémastne kyseliny :6,8 gSacharidy/ sacharidy :16,0gz toho cukry/cukry :2,4 gBílkoviny/bieľkoviny :19,0 gSůl/soľ :1,3 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje v 100 g výrobku:Energetická hodnota/Energetická hodnota :982 kJ/ 235 kcalTuky/ tuky :10,5 gz toho nasycené mastné kyseliny/ z toho nasýtenémastne kyseliny :6,8 gSacharidy/ sacharidy :16,0gz toho cukry/cukry :2,4 gBílkoviny/bieľkoviny :19,0 gSůl/soľ :1,3 g
- HMOTNOST/OBJEM
- Výživové údaje v 100 g výrobku:Energetická hodnota/Energetická hodnota :982 kJ/ 235 kcalTuky/ tuky :10,5 gz toho nasycené mastné kyseliny/ z toho nasýtenémastne kyseliny :6,8 gSacharidy/ sacharidy :16,0gz toho cukry/cukry :2,4 gBílkoviny/bieľkoviny :19,0 gSůl/soľ :1,3 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- skladujte při teplotě -18°C a nižší
- VÝROBCE
- Pajero s.r.o., Veveří 34/24, 40502 Děčín
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Nerozmrazený výrobek smažit ve fritovacím hrnci při teplotě 180°C cca 2 minuty nebo napánvi ve větším množství oleje při teplotě 170 °C do zlatova cca 2-3 minuty z každé strany.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |