La Lorraine Mřížka pudink/ jahoda 40x110g

401477
401477
bez DPH
Cena za kus
7,90 Kč
Cena za balení
316,00 Kč
Cena za jednotku
71,82 Kč
Na prodejně: 9 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 10.07.2020 09:57
9 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Zákusek pudink a jahody - jemné pečivo s pudinkovou (13,5%) a jahodou náplní (13,5%), předkynutý, hluboce zmrazený polotovar
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, palmový olej, cukr, jahody (5,5%), slunečnicový olej, modifikované škroby, sušené plnotučné MLÉKO, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, jahodové pyré (0,5%), emulgátor (mono- a diglyceridy mastných kyselin), lepek (PŠENIČNÝ), sušené odstředěné MLÉKO, konzervant (sorban draselný), zahušťovadlo (guma gellan), regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyselina (kyselina citronová), aromata, zpevňující látky (hydrogenfosforečnan disodný, difosforečnan sodný, síran vápenatý), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová), barviva (riboflavin, karoteny), želírující látka (alginan sodný).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1536 kJ / 368 kcal; Tuky 20 g; z toho nasycené mastné kyseliny 11 g; Sacharidy 40 g; z toho cukry 10 g; Bílkoviny 5,2 g; Sůl 0,60 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 95 g: Energetická hodnota 1459 kJ / 350 kcal; Tuky 19 g; z toho nasycené mastné kyseliny 11 g; Sacharidy 38 g; z toho cukry 9,5 g; Bílkoviny 4,9 g; Sůl 0,57 g
HMOTNOST/OBJEM
110 g (-3/+6 g)/ po upečení 95 g; 2x20 ks v krt
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
VÝROBCE
La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a nechte 35 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 14-20 minut při teplotě 180-190°C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace: