Zeelandia Macaron Mix suchá směs 10 kg
485190
8595560610285 (kusový)
485190
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 11.10.2025 05:00
0 balení
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Macaronmix 10kg
- SLOŽENÍ
- cukr, MANDLE (22%), škrob PŠENIČNÝ, VAJEČNÝ BÍLEK sušený, emulgátor (emulgátory E472b, E477, glukózový sirup sušený, MLÉKO odtučněné sušené), olej rostlinný (řepkový), zahušťovadlo E415, sůl jedlá jodidovaná (sůl jedlá, jodičnan draselný)
- ALERGENY
- Obsahuje: Skořápkové plody a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Vejce a výrobky z nich, Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich; Může obsahovat: Sójové boby a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 364kcal, Bílkoviny 13g, Tuky 2g, Mastné kyseliny nasycené 0,5g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 71g, Cukry 3,5g, Vláknina 3g, Škrob 0g, Sůl 0,01g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 10000g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- teplota 1 - 25°C, relativní vlhkost 0 - 75%
- VÝROBCE
- ZEELANDIA spol. s r.o. Malšice 267, 391 75, Malšice
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1000 g Macaronmix, 200 g voda, suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 4 min. Sáčkem s hladkou trubičkou stříkáme na plech s pečícím papírem makrónky (přibližně 10 g) a necháme schnout cca 1 hod. Pečeme cca 25 min. při 140 °C.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Dodatečné informace
- Směs pro výrobu makronek
- Adresa výrobce
- ZEELANDIA spol. s r.o. Malšice 267, 391 75, Malšice
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |
Upozornění
Vážení zákazníci, momentálně evidujeme technický problém, který může u některých registrací způsobit nemožnost zaregistrovat se do Sortimentu online. Na opravě pracujeme. Omlouváme se za komplikace.