- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Banketka toskánská - rustikální vícezrnné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko zlaté (3,5%), lněné semínko hnědé (2,5%), ŽITNÁ trhanka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), drcená SÓJA, droždí, otruby (PŠENIČNÉ), řepkový olej, slunečnicová semena (0,5%), jedlá sůl, pražený slad (JEČNÝ), cukr, regulátory kyselosti (kyselina mléčná, kyselina citronová), pražený slad (ŽITNÝ), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová), koriandr.
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1479 kJ / 350 kcal; Tuky 6,0 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g; Sacharidy 59 g; z toho cukry 2,3 g; Bílkoviny 12 g; Sůl 2,2 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje na 26 g: Energetická hodnota 384 kJ / 91 kcal; Tuky 1,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g; Sacharidy 15 g; z toho cukry 0,6 g; Bílkoviny 3,1 g; Sůl 0,56 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 30 g +/- 2 g; 20 ks/karton
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
- VÝROBCE
- La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pečivo vyjměte z balení a nechte 15 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 8-10 minut při teplotě 180 °C. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |