La Lorraine Bageta venkovská s kváskem 55 x 120 g

431526
431526
Na prodejně: 1 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 27.07.2025 06:00
1 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Venkovská bageta s kváskem, vícezrnné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (5%), OVESNÉ vločky (5%), droždí, kvas PŠENIČNO-JEČNÝ (pitná voda, PŠENIČNÁ mouka, JEČNÁ mouka) (1,4%), otruby (PŠENIČNÉ), bramborové vločky, sušená syrovátka (MLÉKO), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), řepkový olej, sušené podmáslí (MLÉKO), slunečnicová semena (0,4%), celozrnná PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl, lněné semínko zlaté (0,2%), regulátory kyselosti (kyselina vinná, kyselina mléčná, kyselina citronová), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová), zahušťovadlo (xanthan).
ALERGENY
Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1205kcal, Tuky 5,2g, Bílkoviny 9,9g, Mastné kyseliny nasycené 0,6g, Sacharidy 47g, Cukry 2,9g, Sůl 1,5g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 6600g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
PŮVOD
Česko
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a nechte 20 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 7 - 10 minut při teplotě 210 °C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Dodatečné informace
V La Lorraine vše začíná a končí nadšením z pečeníToto nadšení naleznete ve všem, co děláme, vždy a všude.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation