- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Venkovská bageta s kváskem, vícezrnné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (5%), OVESNÉ vločky (5%), droždí, kvas PŠENIČNO-JEČNÝ (pitná voda, PŠENIČNÁ mouka, JEČNÁ mouka) (1,4%), otruby (PŠENIČNÉ), bramborové vločky, sušená syrovátka (MLÉKO), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), řepkový olej, sušené podmáslí (MLÉKO), slunečnicová semena (0,4%), celozrnná PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl, lněné semínko zlaté (0,2%), regulátory kyselosti (kyselina vinná, kyselina mléčná, kyselina citronová), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová), zahušťovadlo (xanthan).
- ALERGENY
- Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1205kcal, Tuky 5,2g, Bílkoviny 9,9g, Mastné kyseliny nasycené 0,6g, Sacharidy 47g, Cukry 2,9g, Sůl 1,5g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 6600g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
- PŮVOD
- Česko
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pečivo vyjměte z balení a nechte 20 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 7 - 10 minut při teplotě 210 °C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Dodatečné informace
- V La Lorraine vše začíná a končí nadšením z pečeníToto nadšení naleznete ve všem, co děláme, vždy a všude.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |