La Lorraine Bageta s pohankou 40x130g

431528
431528
Na prodejně: 2 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 03.12.2021 21:24
2 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
RUSTIC CROSS BAGUETTE MULTIGRAINRustikální bageta vícezrnná s řezy do kříže
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněné semínko hnědé (2,1%), lněné semínko žluté (2,1%), slunečnicová semena (2,1%), droždí, JEČNÝ sladový extrakt, jedlá sůl, antioxidant (kyselina L-askorbová).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1.142 kJ / 270 kcal; Tuky 3,6 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g; Sacharidy 49 g; z toho cukry 2,8 g; Bílkoviny 9,1 g; Sůl 1,3 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 220 g: Energetická hodnota 2.512,4 kJ / 594 kcal; Tuky 7,9 g; z toho nasycené mastné kyseliny 1,3 g; Sacharidy 107,8 g; z toho cukry 6,2 g; Bílkoviny 20 g; Sůl 2,9 g
HMOTNOST/OBJEM
260 g +/- 10 g, po upečení 220 g/ 25 kusů v kartonu
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
VÝROBCE
La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a nechte 15 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 14-16 minut při teplotě 180°C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.Poznámka: předehřátá pec 210°C
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace: