- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Rustikální bageta s pohankou 130 g/ hmotnost po dopečení 120g/
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka, lněné semínko hnědé, pohanka (1 ,8%), droždí, drcený JEČMEN, otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), kukuřičná mouka, drcená SÓJA, slunečnicová semena, OVESNÉ vločky, pražený slad (JEČNÝ), cukr, lněné semínko zlaté, kyseliny (kyselina citronová, kyselina mléčná, kyselina octová), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich,Hořčice a výrobky z ní
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1120 kJ / 267 kcal; Tuky 2,3 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g; Sacharidy 50 g; z toho cukry 2,6 g; Bílkoviny 9,1 g; Sůl 1,1 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje na 120 g: Energetická hodnota 1344 kJ / 320 kcal; Tuky 2,8 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g; Sacharidy 60 g; z toho cukry 3,1 g; Bílkoviny 11 g; Sůl 1,3 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 130 g (+/- 7 g), po upečení 120 g, 40 kusů v kartonu
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
- VÝROBCE
- La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pečivo vyjměte z balení a nechte 20 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 6 - 9 minut při teplotě 210 °C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
- Původ
- Česká republika
Ostatní balení
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |