La Lorraine Bageta rustikální 24x220g

431529
431529
Na prodejně: 12 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 27.09.2022 21:20
12 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Rustikální bageta 220g
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, ŽITNÁ mouka, kyseliny (kyselina mléčná, kyselina octová), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Sójové boby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
nergetická hodnota1.200 kJ - 284 kcalTuky3,1 gz toho nasycené mastné kyseliny0,4 gSacharidy50 gz toho cukry1,9 gVláknina6,1 gBílkoviny11 gSůl1,7 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 220 g: Energetická hodnota 2640 kJ / 624,8 kcal; Tuky 6,82 g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,88 g; Sacharidy 110 g; z toho cukry 4,18 g; Bílkoviny 24,2 g; Sůl 3,74 g
HMOTNOST/OBJEM
220 g +/- 4 g, po upečení 200 g / 24 kusů v kartonu
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Uchovávejte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmražení znovu nezamrazujte!
VÝROBCE
La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Pečivo vyjměte z balení a nechte 20 min. rozmrznout při pokojové teplotě, potom dopečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 7-10 minut při teplotě 210°C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace:

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation