- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Francouzská bageta, pšeničné pečivo, předpečený, hluboce zmrazený polotovar
- SLOŽENÍ
- PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová).
- ALERGENY
- Obiloviny obsahující lepek, MŮŽE OBSAHOVAT: Sezamová semena a výrobky z nich,Vejce a výrobky z nich,Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 1130 kJ / 270 kcal, Tuk: 0,7 g, z toho nasycené: < 0,1 g, Sacharidy: 54 g, z toho cukry: 3,8 g, Bílkoviny: 9,8 g, Sůl: 1,6 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové údaje na 80 g: Energetická hodnota: 904 kJ / 216 kcal, Tuk: 0,6 g, z toho nasycené: 0,08 g, Sacharidy: 43 g, z toho cukry: 3 g, Bílkoviny: 7,8 g, Sůl: 1,3 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 245 g (+/- 3 g), po upečení 230 g, 28 x 230 g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchovávejte při minus 18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
- VÝROBCE
- La Lorraine a.s., U Kožovy hory 2748, 27201 Kladno, Česká republika
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pečivo vyjměte z balení a nechte 20 min. rozmrznout. Potom pečte v předehřáté plynové, elektrické nebo horkovzdušné troubě 7-10 minut při teplotě 210°C, na počátku s párou. Po upečení nechte krátce vychladnout a spotřebujte do 24 hodin.
- Původ
- Česká republika
Popis a další doplňující informace:
- DÉLKA [cm]
- 54
- OBVOD[cm]
- 18
- NAKROJENÉ
- Ne
Ostatní balení
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - Ne | 08:00 - 21:00 |