Dr. Oetker Kokosky 1x375g

440262
440262
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 13.05.2025 06:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Kokosky 375g
SLOŽENÍ
cukr, 47% sušený mletý kokos, fruktóza, zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa), aroma. Může obsahovat stopy (VEJCE, MLÉKO, LEPEK).
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Energie (kJ): 1852Energie (kcal): 444Tuky (g): 25z toho nasycené mastné kyseliny (g): 24Sacharidy (g): 46z toho cukry (g): 45Bílkoviny (g): 5,50Sůl (g): 0,30
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Energie (kJ): 1852Energie (kcal): 444Tuky (g): 25z toho nasycené mastné kyseliny (g): 24Sacharidy (g): 46z toho cukry (g): 45Bílkoviny (g): 5,50Sůl (g): 0,30
HMOTNOST/OBJEM
375g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při pokojové teplotě.
VÝROBCE
Dr.Oetker, spol. s.r.o., Americká 2335, Kladno 27201
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 375 g směsi na pečení K tomu přidáte: 3 bílky 1. Směs pro přípravu kokosek vsypeme do mísy a přidáme bílky. Šleháme eletrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni 2 minuty do hladké hmoty. 2. Pomocí dvou polévkových lžic vykrajujeme z těsta hrudky o velikosti vlašského ořechu a pokládáme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do trouby a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. 3. Po upečení necháme kokosky na plechu asi 5 minut chladnout, potom kokosky s papírem na pečení sejmeme z plechu na kuchyňskou mřížku a necháme zcela vychladnout. Po vychladnutí kokosky uložíme do dobře uzavíratelné dózy. Skladujte při pokojové teplotě. Hrudky ve směsi nemají vliv na kvalitu výrobku a rozmělní se během přípravy těsta. Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Eektrická trouba 170° C 15 min. Horkovzdušná trouba 150°C 15 min. Plynová trouba střední stupeň 15 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou!
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation