Jarmareční klobása chlaz. 8 x 150 g

259626
Akce platí do 12.08.2025
259626
bez DPH
Cena za kus
25,25 Kč
Cena za balení
202,00 Kč
 kg Cena za jednotku
168,33 Kč
Na prodejně: 68 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.07.2025 20:00
68 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
JARMAREČNÍ KLOBÁSA / JARMOČNÁ KLOBÁSA Masný výrobek tepelně opracovaný / Mäkký mäsový výrobok.
SLOŽENÍ
CZ Složení: Vepřové maso 80%, vepřové sádlo, vepřové kůže, pitná voda, bramborový škrob, jedlá sůl, stabilizátory E250, E450, E451, koření, živočišná bílkovina, antioxidanty E316, E300, extrakty koření, barvivo paprikový extrakt, vepřové střívko. SK Zloženie: Bravčové mäso 80%, bravčová slanina, bravčové kože, pitná voda, zemiakový škrob, jedlá soľ, stabilizátory E250, E450, E451, koreniny, živočíšna bielkovina, antioxidanty E316, E300, extrakty korenín, farbivo paprikový extrakt, bravčové črievko.
ALERGENY
Neobsahuje: Neobsahuje žádné povinné deklarace alergenů
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1352kJ, Tuky 31g, Bílkoviny 9g, Mastné kyseliny nasycené 12g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 3,8g, Škrob 0g, Cukry 0,5g, Vláknina 0g, Sůl 2,1g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 1200g, Počet porcí v balení: 8
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě od +1°C do +5°C. Skladujte pri teplote od +1°C do +4°C. (SK) Po vybalení spotřebujte do 3 dnů / Po vybalení spotrebujte do 3 dní (SK).
PŮVOD
Česko
VÝROBCE
Kostelecké uzeniny a.s., č.p.60, 58861 Kostelec, Česká republika
NÁVOD K POUŽITÍ
Skladujte při teplotě od +1°C do +5°C. Skladujte pri teplote od +1°C do +4°C. (SK) Po vybalení spotřebujte do 3 dnů / Po vybalení spotrebujte do 3 dní (SK).

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Dodatečné informace
Makro - vše pro grastronomii, maloobchod a milovníky jídla
Výrobce
Kostelecké uzeniny a.s.
Adresa výrobce
č.p.60, 58861 Kostelec, Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation