- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Chunky Burger. Studená emulgovaná omáčka s okurkou, cibulí a chilli. Emulgováno s obsahem tuku 20 %.
- SLOŽENÍ
- voda, řepkový olej, okurky v nálevu [okurky 4,8%, voda, jedlá sůl, modifikovaný kukuřičný škrob, regulátor kyselosti (kyselina octová), ocet kvasný lihový], hořčice (voda, HORČIČNÁ semena, ocet kvasný lihový, jedlá sůl, aromata, koření), cukr, bylinný ocet (ocet kvasný lihový, extrakt z bylin), rajčatový protlak, modifikovaný škrob, pasterovaný VAJEČNÝ žloutek, cibule 1,5%, sambal oelek (červená chilli paprika 0,5%, voda, jedlá sůl, ocet kvasný lihový, modifikovaný škrob), jedlá sůl, aromata, koncentrovaná citronová šťáva, chilli 0,1%, kopr, antioxidant (kalcium-dinatrium EDTA), barvivo (karoteny).
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 232kcal, Sůl 1,84g, Mastné kyseliny nasycené 1,69g, Bílkoviny 0,95g, Cukry 5,99g, Tuky 20,97g, Sacharidy 10g
- HMOTNOST/OBJEM
- Objem: 250ml, Hmotnost obsahu: 258g, Počet porcí v balení: 17
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C. Po otevření skladujte při teplotě od +5 °C do +8 °C a spotřebujte do 30 dní.
- PŮVOD
- Španělsko
- VÝROBCE
- UNILEVER ČR, spol. s r.o., Voctářova 2497/18 180 00 Praha 8
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Před použitím protřepat.
Popis a další doplňující informace:
- Výživové údaje
- Energie 966 kJ Energie 232 kcal Tuky 20,97 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,69 g Sacharidy 10 g z toho cukry 5,99 g Bílkoviny 0,95 g Vláknina 0,6 g Sůl 1,84 g
- Země původu
- Španělsko
- Dodatečné informace
- Hellmann's vám přináší ty nejlepší recepty a produkty, které dodají vašemu jídlu tu správnou chuť.
- Výrobce
- UNILEVER ČR, spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Voctářova 2497/18 180 00 Praha 8
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |