Häagen-Dazs Vanilla Caramel Almond mraž. 80 ml

485159
485159
Dlouhodobě nedostupné
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 13.10.2025 01:00
0 balení
Dlouhodobě nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Vanilková zmrzlina smetanová s polevou ze slaného máslového karamelu (10,1%) v mléčné čokoládě (21%) s praženými mandlemi.
SLOŽENÍ
čerstvá smetana (23,6 %), zahuštěné odtučněné mléko, cukr, voda, kakaové máslo, mandle (4,5 %), kakaová hmota, vaječný žloutek, slazené zahuštěné odtučněné mléko, sušené plnotučné mléko, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, glukózový sirup, bezvodý mléčný tuk, kokosový olej, máslo, jedlá sůl, přírodní vanilková aromata, emulgátor (sójové lecitiny), zahušťovadlo (pektiny).
ALERGENY
Obsahuje: Vejce a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Skořápkové plody a výrobky z nich, Sójové boby a výrobky z nich; Může obsahovat: Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 347kcal, Bílkoviny 5,5g, Tuky 24,4g, Mastné kyseliny nasycené 14,3g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 25,4g, Cukry 24,9g, Vláknina 1,3g, Škrob 0g, Sůl 0,28g
HMOTNOST/OBJEM
Objem: 80ml, Hmotnost obsahu: 70g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte. Při -18°C minimální trvanlivost do: viz datum na spodní části obalu
VÝROBCE
GeneralMills France SAS; Haagen Dazs Arras SNC, 150Rue Gallieni, 92100 Boulogne-Billancourt Francie; 155 Route de Cambrai, 62217 TilloyLes Moaines, Francie/EU
NÁVOD K POUŽITÍ
Pro plné rozvinutí chuti a vůně vyjměte zmrzlinu z mrazničky 5 až 10 minut před servírováním.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Francie
Výrobce
GeneralMills France SAS; Haagen Dazs Arras SNC
Adresa výrobce
150Rue Gallieni, 92100 Boulogne-Billancourt Francie; 155 Route de Cambrai, 62217 TilloyLes Moaines, Francie/EU

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation