- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Jasmínová rýže
- SLOŽENÍ
- Jasmínová rýže
- ALERGENY
- Neuvádí se
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty (per 100 g)Energetická hodnota 1443 kJ/ 345 kcalTuk 0,8 g- z toho nasycené mastné kyseliny 0 gSacharidy 78 g- z toho cukr 0 gVláknina 0 gBílkoviny 6,4 gSůl 0 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Výživové hodnoty (per 100 g)Energetická hodnota 1443 kJ/ 345 kcalTuk 0,8 g- z toho nasycené mastné kyseliny 0 gSacharidy 78 g- z toho cukr 0 gVláknina 0 gBílkoviny 6,4 gSůl 0 g
- HMOTNOST/OBJEM
- 9,09kg
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu a temnu.
- VÝROBCE
- Hom Mali spol. s r.o.,Reinerova 1657/23, 163 00 Praha 17-Řepy
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Vařením:Rýži důkladně propereme ve studené vodě. V poměru na 1 šálek rýže přidáme 1,2 šálku vody, osolíme. Přivedeme k varu, vaříme cca 20 minut. Po uvaření je jasmínová rýže lehce slepená ale křehká a nadýchaná. Na pánvi:Příprava na otevřené pánvi: 225g thajské jasmínové rýže, 1l vody 1. Rýži vypereme v cedníku pod studenou tekoucí vodou, pak ji necháme odkapat 2. Vodu přivedeme k varu, přidáme rýži, jednou zamícháme a zmírníme plamen na střední var 3. Vaříme 8-10 minut, dokud rýže nezměkne 4. Scedíme a před podáváním vidličkou lehce načechráme.Vstřebáváním:Příprava formou vstřebávání: 225g thajské jasmínové rýže, 4,4 dl vody 1. Rýži vypereme v cedníku pod studenou tekoucí vodou 2. Vodu i s rýží přivedeme k varu, jednou zamícháme a přikryjeme poklicí 3. Plamen stáhneme na minimum a vaříme 10 minut, pak necháme mimo plamen 5 minut odpočinout 4. Lehce vidličkou rýži načechráme a ihned podáváme.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |