- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Rybí prsty nemleté
- SLOŽENÍ
- Filé z HEJKA (53%), strouhanka (PŠENIČNÁ mouka, jedlá sůl, koření, kvasnice), voda, řepkový olej, PŠENIČNÁ mouka, rýžová krupice, bramborový škrob, jedlá sůl.
- ALERGENY
- Obsahuje: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Ryby a výrobky z nich; Může obsahovat: Hořčice nebo výrobky ní, Korýši a výrobky z nich, Vejce a výrobky z nich, Sójové boby a výrobky z nich, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Celer nebo výrobky z něj
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Sůl 0,88g, Škrob 0g, Bílkoviny 11,6g, Mastné kyseliny nasycené 0,8g, Sacharidy 18,2g, Tuky 9,4g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Cukry 0,7g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Vláknina 0g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 6000g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Uchování u spotřebitele: Mraznička: *(-6°C)…4 dny **(-12°C)…3 týdny ***(-18°C) minimální trvanlivost do: viz údaj na zadní straně obalu. Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
- VÝROBCE
- FRoSTA sp. z o.o., U Nikolajky 833/5, 155 00 Praha 5
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Pánev: Rozehřejte olej a smažte zmrazené rybí prsty na středním stupni tepla 5-7 minut, několikrát obraťte. Fritéza: Rozehřejte olej na 180°C a smažte zmrazené rybí prsty 4-5 minut. Trouba: Rozehřejte troubu na 230°C. Zmrazené rybí prsty vložte na plech na pečení (vyložený papírem na pečení) a pečte 10-12 minut.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Polsko
- Dodatečné informace
- Naše politika 100% přírodní chuti znamená, že naše hotová jídla a jednotlivé ingredience neobsahují žádné přídatné látky.
- Výrobce
- FRoSTA sp. z o.o.
- Adresa výrobce
- U Nikolajky 833/5, 155 00 Praha 5
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |