Fine Life Hranolky Dippers mraž. 750 g

478458
478458
Na prodejně: 70 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 22.04.2025 01:00
70 balení

Detailní popis produktu:

Naše bramborové dippers jsou navrženy pro snadné nabírání různých druhů dipů. Jsou to hranolky speciálního tvaru, předsmažené ve slunečnicovém oleji. Jsou křupavé a zároveň pevné, takže se při namáčení nerozpadnou. Jsou perfektní volbou pro moderní gastronomii a skvělým doplňkem k široké nabídce dipů v restauracích a barech. 

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Dippers, bramborové hranolky předsmažené hluboce zmrazené, obalované. Výrobky z brambor.
SLOŽENÍ
brambory (94 %), slunečnicový olej (3 %), modifikovaný bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, dextrin, kypřicí látky: difosforečnany, uhličitany sodné; zahušťovadlo: xanthan; dextróza, maltodextrin, extrakty koření (kurkuma, paprika).
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 542 kJ/129 kcal, Tuky 3,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g, Sacharidy 22,0 g, z toho cukry 0,2 g, Bílkoviny 2,4 g, Sůl 0,44 g.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 542 kJ/129 kcal, Tuky 3,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g, Sacharidy 22,0 g, z toho cukry 0,2 g, Bílkoviny 2,4 g, Sůl 0,44 g.
HMOTNOST/OBJEM
750 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Příprava: Smažení: Olej na smažení předehřejte na 175 °C. 500 g mražených hranolků pečte asi 3–5 minut nebo dokud nebudou křupavé. Pečení v troubě: Troubu předehřejte na 200 °C. Pečte 1 vrstvu mražených hranolků asi 15–20 minut, dokud nebudou křupavé. V polovině doby pečení je obraťte. Horkovzdušná fritéza: Předehřejte fritézu na 200 °C. Hranolky o hmotnosti 500 g pečte asi 12–15 minut nebo dokud nejsou křupavé. Skladujte při teplotě -18 °C nebo nižší.
VÝROBCE
MCC Trading International GmbH, Schlüterstraße 5, 40235 Düsseldorf, Německo.

Ostatní balení

478459
Na prodejně: 5 bal.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation