Dr.Oetker Cukr želírovací se stévií 4x250g

365945
365945
Na prodejně: 4 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 09.08.2022 21:11
4 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Želírovací cukr se sladidly z rosliny stévie, s pektiny z citrusových plodů, s cukrem a sladidlem, cukr s přísadami
SLOŽENÍ
Cukr, želírující látka 1,8 % (pektiny), prostředek snižující pěnivost (regulátor kyselosti (kyselina citrónová), palmový olej (certifikovaný RSPO**), konzervant (kyselina sorbová), sladidlo (steviolglykodisy).
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100g výrobku:Energie 596 kJ/140 kcal Tuky 0,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 35 g z toho cukry 31 g Bílkoviny 0,7 g Sůl 0,04 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 506g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
700 g ovoce + 1 Želírovací cukr = lahodný džem. Ovocný podíl 74 %. Příprava: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 700 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Želírovací cukr a dobře promícháme. 3. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Na talířek kápneme 1 - 2 lžičky horkého džemu. Pokud je džem po vychladnutí málo tuhý, vmícháme do něj 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker. * o 38 % nižší energie v porovnání s klasicky připraveným džemem (ovoce a cukr v poměru 1:1) díky nahrazení části cukru sladidlem z rostliny stévie.
Původ
Slovensko

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation