Dr. Oetker Želírovací cukr se stévií 250 g

476286
476286
Na prodejně: 47 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.11.2024 13:00
47 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Želírovací cukr se stévií 3:1 250g
SLOŽENÍ
cukr, 1,8% želírující látka (pektiny), regulátor kyselosti E500 (kyselina citrónová), konzervant (kyselina sorbová), sladidlo (steviolglykosidy). Může obsahovat stopy (MLÉKO, SKOŘÁPKOVÉ PLODY).
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Na 100 g hotového výrobku:Energetická hodnota : 1673 kJ/394kcal,Tuky : 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g,Sacharidy: 97 g, z toho cukry: 97 g,Bílkoviny : 0 g,Sůl : 0,07 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Na 100 g hotového výrobku:Energetická hodnota : 1673 kJ/394kcal,Tuky : 0,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g,Sacharidy: 97 g, z toho cukry: 97 g,Bílkoviny : 0 g,Sůl : 0,07 g
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 250g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 700 g ovoce a dáme do většího hrnce. Přidáme Želírovací cukr a dobře promícháme. 3. Vše za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation