Dr. Oetker Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 x 20 g

275770
275770
Na prodejně: 2 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 12.07.2025 13:00
2 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g, jemně mletá, na vaječnou tlačenku a aspiky
SLOŽENÍ
Jedlá vepřová želatina
ALERGENY
Může obsahovat: Mléko a mléčné výrobky
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 356kcal, Tuky 0g, Bílkoviny 89g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 0g, Škrob 0g, Cukry 0g, Vláknina 0g, Sůl 0,75g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 20g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
PŮVOD
Maďarsko
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
NÁVOD K POUŽITÍ
Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspiky a rosoly 0,5 l Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravě aspiků/rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice, mícháme až do úplného rozpuštění želatiny.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Maďarsko
Dodatečné informace
Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Adresa výrobce
Americká 2335, 272 01 Kladno

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation