- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Želatina na vaječnou tlačenku a aspiky 20 g, jemně mletá, na vaječnou tlačenku a aspiky
- SLOŽENÍ
- Jedlá vepřová želatina
- ALERGENY
- Může obsahovat: Mléko a mléčné výrobky
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 356kcal, Tuky 0g, Bílkoviny 89g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 0g, Škrob 0g, Cukry 0g, Vláknina 0g, Sůl 0,75g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 20g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- PŮVOD
- Maďarsko
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Příprava vaječné tlačenky, rosolů a aspiků Množství použité tekutiny: vaječná tlačenka 3-4 polévkové lžíce, aspiky a rosoly 0,5 l Obsah sáčku smícháme s odměřeným množstvím studené tekutiny dle použití (vody/nálevu/vývaru) a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahříváme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. V případě vaječné tlačenky želatinu okamžitě zamícháme do směsi na tlačenku. U aspiků a rosolů necháme želatinu mírně vychladnout a použijeme dle konkrétního receptu. TIP: Při přípravě aspiků/rosolů obsah sáčku zalijeme 0,5 l horké vody z rychlovarné konvice, mícháme až do úplného rozpuštění želatiny.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Maďarsko
- Dodatečné informace
- Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
- Výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Americká 2335, 272 01 Kladno
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |