DR.OET.SOLAMYL BEZLEP.200g

431332
431332
Dlouhodobě nedostupné
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 02.08.2025 13:00
0 balení
Dlouhodobě nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Solamyl, jemný bramborový škrob, bez lepku
SLOŽENÍ
Bramborový škrob.
ALERGENY
Neobsahuje: Neobsahuje žádné povinné deklarace alergenů
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 315kcal, Tuky 0,1g, Bílkoviny 0g, Mastné kyseliny nasycené 0,1g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 15g, Škrob 0g, Cukry 0,5g, Vláknina 0g, Sůl 28g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 200g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
PŮVOD
Maďarsko
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
NÁVOD K POUŽITÍ
Piškotovému těstu dodává jemnou strukturu. Lze použít na přípravu různých náplní a omáček za tepla. Ideální na přípravu asijské kuchyně.Recept z obalu: Bábovka:250g másla, 250g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker a 4 vejce vyšleháme elektrickým ručním šlehačem do pěny. 300g hladké mouky promícháme se 100g Solamylu a 1/2 balíčkem Kypřícího prášku do pečiva Dr.Oetker a lehce vmícháme do těsta společně s 200ml mléka. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečeme v předehřáté troubě při 175°C (elektrická trouba) po dobu asi 50 minut. Necháme vychladnout a servírujeme.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Maďarsko
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Adresa výrobce
Americká 2335, 272 01 Kladno

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation