Dr.Oetker Uni krém 1 kg

315269
315269
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 11.05.2025 06:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
UNI KRÉM s příchutí vanilkovou v prášku Směs na přípravu krému za studena
SLOŽENÍ
Složení: cukr, modifikovaný bramborový škrob, sušené ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO, zpěňovač (glukózový sirup, palmojádrový olej, palmojádrový olej plně ztužený, emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA, stabilizátor (monohydrogenfosforečnan draselný)), aroma, zahušťovadlo (karagenan), barviva (riboflavin, karoteny).
ALERGENY
Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g výrobku:Energetická hodnota 505 kJ / 120 kcalTuky 0,5 gz toho nasycené mastné kyseliny 0,4 gSacharidy 26,9 gz toho cukry 18,5 gBílkoviny 2,0 gSůl 0,09 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 1 kg
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, divize Professional, Česká republika, www.oetker-professional.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Příprava základního krému: Do nádoby nalijeme odměřené množství studené vody podle tabulky. Přisypeme odvážený krémový prášek a šleháme elektrickým šlehačem při nejvyšších otáčkách 1-2 minuty do zhoustnutí. Krém se používá např. jako náplň do listového těsta (croissanty) před pečením. Pečeme při teplotě maximálně 200 °C. Příprava máslového krému: Do připraveného základního krému přidáme změklé máslo nebo margarín podle potřeby a šleháme elektrickým šlehačem 2-3 minuty dohladka. Používáme jako náplň do koblih, žloutkových řezů, zákusků, piškotových těst apod.
Původ
Česká republika

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation