Dr. Oetker Tradiční langoše 1x507g

292541
292541
Vyřazeno ze sortimentu
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 11.05.2025 04:00
balení
Vyřazeno ze sortimentu

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Tradiční langoše 507 g, sypká směs na přípravu langošů
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, sušené pekařské droždí 1,3 %(sušené pekařské droždí 99 %, emulgátor (sorbitanmonostearát)), jedlá sůl, sušené ODTUČNĚNÉ MLÉKO
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 547 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
PŮVOD
Česká republika
VÝROBCE
Dr. Oetker spol. s r.o. Americká 2335 272 01 Kladno Česká republika Rady, tipy, recepty - Kontakt Dr. Oetker 844 638 537 Po-Pá 08.00 - 14.00 www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Obsah balení + 330 ml vody = hotové těsto Balení obsahuje: 500 g směsi na přípravu langošů 7 g sušeného pekařského droždí K tomu přidáte: 330 ml vlažné vody Příprava: 1. Obsah sáčku vysypeme do mísy, přidáme droždí a přilijeme 330 ml vlažné vody. Vypracujeme hladké těsto. Povrch zaprášíme moukou, zakryjeme utěrkou a dáme na teplé místo 45-60 minut vykynout. 2. Vykynuté těsto rozdělíme na pomoučeném vále na 10-12 dílů, které válečkem rozválíme na tenké placky ručně po obvodu roztáhneme do stran na velikost pánve (průměr 23 cm). Smažíme z obou stran na vyšší vrstvě rozpáleného oleje nebo sádla dozlatova. 3. Osmažené, osolené langoše potřeme podle chuti česnekem, kečupem nebo kysanou smetanou. Posypeme strouhaným sýrem.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation