Dr. Oetker Tradiční langoše 4 x 507 g

333789
333789
Na prodejně: 6 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 13.07.2025 16:00
6 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Tradiční langoše 507 g, sypká směs na přípravu langošů
SLOŽENÍ
PŠENIČNÁ MOUKA, sušené pekařské droždí 1,3 %(sušené pekařské droždí 99 %, emulgátor (sorbitanmonostearát)), jedlá sůl, sušené ODTUČNĚNÉ MLÉKO
ALERGENY
Obsahuje: Obilná zrna obsahující lepek, Mléko a mléčné výrobky; Může obsahovat: Lupina a výrobky z lupiny
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 55kcal, Tuky 0,8g, Bílkoviny 12g, Mastné kyseliny nasycené 0,2g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 0g, Škrob 0g, Cukry 0g, Vláknina 0g, Sůl 1,2g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 500g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
PŮVOD
Česko
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 500 g směsi na přípravu langošů 7 g sušeného pekařského droždí K tomu přidáte: 330 ml vlažné vody Příprava: Obsah sáčku vysypeme do mísy, přidáme droždí a přilijeme 330 ml vlažné vody. Vypracujeme hladké těsto. Povrch zaprášíme moukou, zakryjeme utěrkou a dáme na teplé místo 45 - 60 minut vykynout. Vykynuté těsto rozdělíme na pomoučeném vále na 10 dílů, které válečkem rozválíme na tenké placky. Těsně před smažením placky ručně po obvodu roztáhneme do stran na velikost pánve. Smažíme z obou stran na vyšší vrstvě rozpáleného oleje nebo sádla dozlatova. Osmažené, osolené langoše potřeme podle chuti česnekem, kečupem nebo kysanou smetanou. Posypeme strouhaným sýrem.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Dodatečné informace
Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Adresa výrobce
Americká 2335, 272 01 Kladno

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation