Dr.Oetker Solamyl škrob bezlepkový 6x200g

360546
360546
Na prodejně: 8 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.06.2021 11:58
8 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Solamyl, jemný bramborový škrob, bez lepku
SLOŽENÍ
Bramborový škrob.
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g výrobku:Energetická hodnota: 1355kJ/319kcalTuky: 0,2 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 gSacharidy: 79 g- z toho cukry: 0,5 gBílkoviny: 0,1 gSůl: 0 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 226g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Piškotovému těstu dodává jemnou strukturu. Lze použít na přípravu různých náplní a omáček za tepla. Ideální na přípravu asijské kuchyně.Recept z obalu: Bábovka:250g másla, 250g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker a 4 vejce vyšleháme elektrickým ručním šlehačem do pěny. 300g hladké mouky promícháme se 100g Solamylu a 1/2 balíčkem Kypřícího prášku do pečiva Dr.Oetker a lehce vmícháme do těsta společně s 200ml mléka. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané bábovkové formy a pečeme v předehřáté troubě při 175°C (elektrická trouba) po dobu asi 50 minut. Necháme vychladnout a servírujeme.
Původ
Slovensko