Dr. Oetker Knedlíky polentové 3 kg

332486
332486
Dlouhodobě nedostupné
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 31.10.2025 22:00
0 balení
Dlouhodobě nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Polentové knedlíky, směs v prášku pro přípravu hotového pokrmu
SLOŽENÍ
instantní kukuřičná krupice 96 %, jedlá sůl, tukový přípravek (palmový olej, LAKTÓZA, MLÉČNÁ BÍLKOVINA), cukr.
ALERGENY
Obsahuje: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Sůl 0g, Cukry 0g, Bílkoviny 0g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Tuky 0g, Sacharidy 0g, Vláknina 0g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 3000g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Odměřené množství vody, mléka a oleje přivedeme k varu. 2. Za stálého míchání metlou vsypeme do vroucí tekutiny odváženou směs na polentové knedlíky, zmírníme plamen, a za stálého míchání vaříme až do úplného zhoustnutí (vaříme od bodu varu cca 5 minut). 3. Hustou uvařenou směs na knedlíky přeneseme do studenou vodou vypláchnuté GN a necháme 2 hodiny tuhnout. 4. Po 2 hodinách překlopíme z GN ztuhlé polentové knedlíky na krájecí desku. Blok polentových knedlíků rozkrojíme podélně na dvě poloviny a napříč nakrájíme 8 dílů a z každého dílu nakrájíme nožem nebo strunovým kráječem na knedlíky jednotlivé plátky knedlíků, 1 cm silné. Nakrájené plátky knedlíků narovnáme do děrované GN 1/1 65 a přikryjeme potravinářskou fólií. Knedlíky skládáme maximálně po 60 porcích do jedné GN 1/1. 5. Připravené knedlíky v GN vaříme v konvektomatu v režimu pára při 80°C po dobu 10 minut a expedujeme.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Dodatečné informace
Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
Počet balení v kartonu / paletě
4 / 128

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation