Dr. Oetker Pektin rostlinný želírovací přípravek 20 g
463037
8595072626378 (kusový)
463037
s DPH
Cena za kus
35,62 Kč
Cena za balení
35,62 Kč
kg Cena za jednotku
1 780,80 Kč
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 13.07.2025 09:00
0 balení
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Pektin 20g
- SLOŽENÍ
- želírující látka (pektíny, dextróza). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
- ALERGENY
- Může obsahovat: Mléko a mléčné výrobky, Obilná zrna obsahující lepek, Lupina a výrobky z lupiny
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 917kJ, Tuky 0,9g, Mastné kyseliny nasycené 0,19g, Bílkoviny 6,6g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sacharidy 45g, Škrob 0g, Cukry 0,8g, Vláknina 0g, Sůl 1,1g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 20g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- PŮVOD
- Česko
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme.2. Ovoce odvážíme a dáme ho do většího hrnce. Obsah balíčku Pektin smícháme se dvěmi lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme.Pektin přidáváme vždy před cukrem!3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Vmícháme 1-2 KL kyseliny citrónové podle kyselosti ovoce. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených suchých sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Česko
- Výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Americká 2335, 272 01 Kladno
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |