Dr. Oetker Pektin rostlinný želírovací přípravek 20 g

463037
463037
Dlouhodobě nedostupné
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 11.10.2025 06:00
0 balení
Dlouhodobě nedostupné

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Pektin 20g
SLOŽENÍ
želírující látka (pektíny, dextróza). Může obsahovat stopy (MLÉKO, LUPINOVÁ MOUKA, OBILOVINY obsahující LEPEK).
ALERGENY
Může obsahovat: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 244kcal, Bílkoviny 1,5g, Tuky 1g, Mastné kyseliny nasycené 1g, Sacharidy 31g, Cukry 31g, Vláknina 0g, Sůl 3,5g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 20g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
NÁVOD K POUŽITÍ
1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme.2. Ovoce odvážíme a dáme ho do většího hrnce. Obsah balíčku Pektin smícháme se dvěmi lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme.Pektin přidáváme vždy před cukrem!3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Vmícháme 1-2 KL kyseliny citrónové podle kyselosti ovoce. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených suchých sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Česko
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Adresa výrobce
Americká 2335, 272 01 Kladno

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation