Dr. Oetker Pavlova dort 1x420g
399989
8595072627771 (kusový)
399989
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 24.04.2025 04:00
balení
- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Dort Pavlova, směs v prášku pro přípravu dezertu
- SLOŽENÍ
- cukr, sušený VAJEČNÝ BÍLEK, kukuřičný škrob, modifikovaný škrob, kyselina (kyselina citrónová), koncentrát z červené řepy, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza), malinové kousky 0,1%, přírodní aroma.
- ALERGENY
- Vejce a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Na 100g výrobku*:Energie/Energia 1331 kJ/318 kcalTuky 16 gz toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 11 gSacharidy 40 gz toho cukry 38 gBílkoviny/Bielkoviny 2,6 gSůl/Sol' 0,09 g*dort připraven podle návodu s vodou a 500 ml smetany ke šlehání (obsah tuku 33%)
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Na 1porci výrobku (89g)*:Energie/Energia 1184 kJ/283 kcalTuky 14 g z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny 9,6 g Sacharidy 36 g z toho cukry 34 g Bílkoviny/Bielkoviny 2,3 g Sůl/Sol' 0,08 g*dort připraven podle návodu s vodou a 500 ml smetany ke šlehání (obsah tuku 33%)
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 468g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika
- NÁVOD K POUŽITÍ
- 1. Příprava korpusuObsah sáčku se směsí na korpus vsypeme do mísy a přidáme odměřené množství vody. Směs šleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni do tuhé hmoty tak dlouho, dokud se po vytažení metel nebudou tvořit ostré špičky (minimálně 5 minut). Hmotu přeneseme doprostřed plechu vyloženého papírem na pečení a lžící rozetřeme do tvaru kulatého dortu o průměru cca 24 cm. Pomocí vypouklé strany lžíce vytvarujeme strany dortu do špiček. Vložíme do trouby předehřáté na 150°C, teplotu hned ztlumíme na 110°C (90°C) a pečeme podle tabulky. Poté troubu vypneme, neotevíráme a necháme dort ve vypnuté troubě dosušit do vychladnutí, nejlépe přes noc.2. Příprava náplněObsah sáčku se směsí na náplň vsypeme do vyšší nádoby, přidáme odměřené množství smetany ke šlehání a elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni šleháme 1 minutu dotuha.3. Dokončení dortuVychladnutý korpus vyjmeme z trouby. Na povrch dortu naneseme připravenou náplň. Můžeme ozdobit čerstvými malinami.Tip:Nádoba na šlehání musí být důkladně odmaštěná, jinak se směs dostatečně nevyšlehá.1. Směs důkladně vyšleháme – musí se tvořit pevné špičky2. Předkreslíme si velikost kruhu na druhou stranu papíru na pečení3. Teplota sušení musí být max. 120 C, při vyšší teplotě korpus hnědne 4. Necháme dosušit ve vypnuté troubě, nejlépe přes noc5. Na ozdobení použijeme maliny nebo jinou směs lesního ovoce 6. Pavlova se při krájení drobí, nelze z ní vždy připravit klasický kus dortu, Pavlovu můžete také jen tak ulamovat 7. Variabilita receptů ze sněhového těsta
- Původ
- Česká republika
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |