Dr.Oetker Krtkův dort 1x435g

240029
240029
bez DPH
Cena za kus
55,50 Kč
Cena za balení
55,50 Kč
Cena za jednotku
127,59 Kč
Na prodejně: 30 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 20.10.2020 07:57
30 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Krtkův dort 410 g, sypká směs na přípravu dortu
SLOŽENÍ
cukr, PŠENIČNÁ MOUKA, čokoládové vločky (cukr, kakaová hmota, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (lecitiny)), PŠENIČNÝ ŠKROB, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, estery polyglycerolu s mastnými kyselinami, glukozový sirup, SUŠENÉ MLÉKO, stabilizátor (difosforečnan sodný)), dextróza, jedlá želatina, kypřicí látky (dihydrogendifosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný), modifikovaný bramborový škrob, aroma, jedlá sůl, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza). Sněhové vločky z oplatkového jedlého papíru: škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, sladidla (sacharin a jeho sodná sůl, acesulfam K)
ALERGENY
Obiloviny obsahující lepek,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
100 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 1327 kJ,energetická hodnota : 317 kcal,Bílkoviny : 3,8 g,Sacharidy : 24,7 g, z toho cukry : 14,4 g,Tuky : 19,6 g, z toho nasycené : 11,9 g,Vláknina : 0,9 g,Sodík : 0,2 g,* dort připravený podle návodu s margarínem, polotučným mlékem (obsah tuku 1,5 %) a smetanou ke šlehání (obsah tuku 33 %) ,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
v 1 porci á 68 g Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná: 916 kJ,energetická hodnota : 219 kcal,Bílkoviny : 2,6 g,Sacharidy : 17,0 g, z toho cukry : 10,0 g,Tuky : 13,5 g, z toho nasycené : 8,2 g,Vláknina : 0,6 g,Sodík : 0,1 g,* dort připravený podle návodu s margarínem, polotučným mlékem (obsah tuku 1,5 %) a smetanou ke šlehání (obsah tuku 33 %) ,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal (%**) Průměrný obsah živin v hotovém výrobku*,Průměrná,energetická hodnota : 11 %,Bílkoviny : 5 %,Sacharidy : 6 %, z toho cukry : 11 %,Tuky : 19 %, z toho nasycené : 41 %,Vláknina : 2 %,Sodík : 4 %,* dort připravený podle návodu s margarínem, polotučným mlékem (obsah tuku 1,5 %) a smetanou ke šlehání (obsah tuku 33 %) ,** z doporučené denní dávky na základě průměrného denního energetického příjmu 2000 kcal
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 461 g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Balení obsahuje: 250 g směsi na korpus 100 g směsi na náplň 60 g kousků hořké čokolády K tomu přidáte: Na těsto: 100 g měkkého margarínu nebo másla, 2 vejce (velikost M), 75 ml mléka (7 polévkových lžic) Na náplň: 3 banány, 500-600 ml vychlazené smetany ke šlehání, 100 ml studené vody Všechny druhy trub před pečením dobře předehřejte! Elektrická trouba: 170 °C 35 - 40 min. Horkovzdušná trouba: 150 °C 35 - 40 min. Plynová trouba: střední stupeň 35 - 40 min. Při pečení respektujte zkušenosti s vlastní troubou! Doporučujeme kulatou dortovou formu o 26 cm. 1. Příprava těsta Směs na těsto, margarín nebo máslo, vejce a mléko dáme do misky. Mícháme elektrickým ručním šlehačem nejprve na nejnižším stupni, pak na nejvyšším stupni asi 3 minuty. Těsto vložíme do tukem vymazané dortové formy, uhladíme a pečeme. Čas a teplota jsou uvedené v tabulce. Po upečení oddělíme okraj formy a korpus necháme vychladnout. 2. Úprava korpusu Po vychladnutí oddělíme dno formy a korpus položíme na dortový podnos. Pomocí lžičky korpus vydlabeme do hloubky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanou část korpusu v misce nahrubo rozdrobíme. 3. Příprava náplně a zdobení dortu Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a plochou stranou uložíme na vyhloubený korpus. Smetanu ke šlehání ušleháme do tuha. Směs na náplň dáme do větší mísy a přidáme odměřené množství vody. Mícháme 1/2 minuty ručně metličkou. Poté ihned ve dvou fázích přimícháme šlehačku a nakonec čokoládové kousky. Šlehačkovou náplň navršíme na korpus kopulovitě až ke kraji a posypeme rozdrobeným korpusem. Necháme v chladničce asi 3 hodiny ztuhnout.
Původ
Česká republika