Dr. Oetker Gustin kukuřičný škrob bezlepkový 6 x 200 g

360547
360547
Na prodejně: 6 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 25.07.2025 21:00
6 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Gustin, jemný kukuřičný škrob, bez lepku
SLOŽENÍ
kukuřičný škrob
ALERGENY
Neobsahuje: Neobsahuje žádné povinné deklarace alergenů
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 346kcal, Bílkoviny 0,5g, Škrob 0g, Tuky 0g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Cukry 0g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Vláknina 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sůl 0,04g, Sacharidy 86g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 200g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu.
PŮVOD
Maďarsko
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
NÁVOD K POUŽITÍ
Piškotovému těstu dodává jemnou strukturu. Lze použít na přípravu různých dezertů, náplní a omáček za tepla.Recept z obalu: Kremeše:500g listového těsta, 250ml smetany ke šlehání, 1l mléka, 4 žloutky, 80g Gustinu, 250g změklého másla, 150g moučkového cukru. Listové těsto rozdělíme na poloviny a z každé vyválíme plát (30x40cm).Vložíme na vymazaný plech a pečeme v předehřáté troubě při 250°C (10minut). V míse vyšleháme elektrickým šlehačem smetanu na nejvyšším stupni do tuha. Žloutky smícháme s Gustinem v 1/4 l mléka, vmícháme do 3/4 l vařícího mléka a vaříme do zhoustnutí. Necháme vychladnout. V míse vyšleháme máslo s cukrem dohladka a přidáme žloutkový krém. Náplň naneseme na plát a uhladíme. Opatrně přiložíme druhý plát a necháme do druhého dne uležet.

Popis a další doplňující informace:

Země původu
Maďarsko
Dodatečné informace
Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
Výrobce
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Adresa výrobce
Americká 2335, 272 01 Kladno

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation