- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Gustin, jemný kukuřičný škrob, bez lepku
- SLOŽENÍ
- kukuřičný škrob
- ALERGENY
- Neobsahuje: Neobsahuje žádné povinné deklarace alergenů
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 346kcal, Bílkoviny 0,5g, Škrob 0g, Tuky 0g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Cukry 0g, Mastné kyseliny mononenasycené-cis 0g, Vláknina 0g, Mastné kyseliny polynenasycené-cis 0g, Sůl 0,04g, Sacharidy 86g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 200g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu.
- PŮVOD
- Maďarsko
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Piškotovému těstu dodává jemnou strukturu. Lze použít na přípravu různých dezertů, náplní a omáček za tepla.Recept z obalu: Kremeše:500g listového těsta, 250ml smetany ke šlehání, 1l mléka, 4 žloutky, 80g Gustinu, 250g změklého másla, 150g moučkového cukru. Listové těsto rozdělíme na poloviny a z každé vyválíme plát (30x40cm).Vložíme na vymazaný plech a pečeme v předehřáté troubě při 250°C (10minut). V míse vyšleháme elektrickým šlehačem smetanu na nejvyšším stupni do tuha. Žloutky smícháme s Gustinem v 1/4 l mléka, vmícháme do 3/4 l vařícího mléka a vaříme do zhoustnutí. Necháme vychladnout. V míse vyšleháme máslo s cukrem dohladka a přidáme žloutkový krém. Náplň naneseme na plát a uhladíme. Opatrně přiložíme druhý plát a necháme do druhého dne uležet.
Popis a další doplňující informace:
- Země původu
- Maďarsko
- Dodatečné informace
- Značka DrOetker svým mottem „Kvalita je nejlepší recept“ nese spotřebitelům jednoznačné poselství: „Výrobky DrOetker mají vynikající chuť, jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.“
- Výrobce
- Dr. Oetker, spol. s r.o.
- Adresa výrobce
- Americká 2335, 272 01 Kladno
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |