Dr. Oetker Gustin kukuřičný škrob bezlepkový 6 x 200 g

360547
360547
Na prodejně: 4 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 21.11.2024 11:57
4 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Gustin, jemný kukuřičný škrob, bez lepku
SLOŽENÍ
kukuřičný škrob
ALERGENY
Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
na 100g výrobku:Energetická hodnota: 1513kJ/356kcalTuky: 0,6 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 gSacharidy: 88 g- z toho cukry: 0,0 gBílkoviny: 0,5 gSůl: 0,18 g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
Neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hrubá hmotnost: 226g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
NÁVOD K POUŽITÍ
Piškotovému těstu dodává jemnou strukturu. Lze použít na přípravu různých dezertů, náplní a omáček za tepla.Recept z obalu: Kremeše:500g listového těsta, 250ml smetany ke šlehání, 1l mléka, 4 žloutky, 80g Gustinu, 250g změklého másla, 150g moučkového cukru. Listové těsto rozdělíme na poloviny a z každé vyválíme plát (30x40cm).Vložíme na vymazaný plech a pečeme v předehřáté troubě při 250°C (10minut). V míse vyšleháme elektrickým šlehačem smetanu na nejvyšším stupni do tuha. Žloutky smícháme s Gustinem v 1/4 l mléka, vmícháme do 3/4 l vařícího mléka a vaříme do zhoustnutí. Necháme vychladnout. V míse vyšleháme máslo s cukrem dohladka a přidáme žloutkový krém. Náplň naneseme na plát a uhladíme. Opatrně přiložíme druhý plát a necháme do druhého dne uležet.

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation