- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Gustin, jemný kukuřičný škrob, bez lepku
- SLOŽENÍ
- kukuřičný škrob
- ALERGENY
- Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),Skořápkové plody a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- na 100g výrobku:Energetická hodnota: 1513kJ/356kcalTuky: 0,6 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 gSacharidy: 88 g- z toho cukry: 0,0 gBílkoviny: 0,5 gSůl: 0,18 g
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- Neuvádí se
- HMOTNOST/OBJEM
- Hrubá hmotnost: 226g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Piškotovému těstu dodává jemnou strukturu. Lze použít na přípravu různých dezertů, náplní a omáček za tepla.Recept z obalu: Kremeše:500g listového těsta, 250ml smetany ke šlehání, 1l mléka, 4 žloutky, 80g Gustinu, 250g změklého másla, 150g moučkového cukru. Listové těsto rozdělíme na poloviny a z každé vyválíme plát (30x40cm).Vložíme na vymazaný plech a pečeme v předehřáté troubě při 250°C (10minut). V míse vyšleháme elektrickým šlehačem smetanu na nejvyšším stupni do tuha. Žloutky smícháme s Gustinem v 1/4 l mléka, vmícháme do 3/4 l vařícího mléka a vaříme do zhoustnutí. Necháme vychladnout. V míse vyšleháme máslo s cukrem dohladka a přidáme žloutkový krém. Náplň naneseme na plát a uhladíme. Opatrně přiložíme druhý plát a necháme do druhého dne uležet.
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |