- ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
- Gelfix Klasik 1:1 s pektiny z jablek Směs na přípravu ovocných džemů a marmelád, v prášku
- SLOŽENÍ
- Dextróza,Želírující látka (pektin),Regulátor kyselosti (kyselina citrónová),Ztužený rostlinný tuk,Odpěňovač (mono- a diglyceridy mastných kyselin)
- ALERGENY
- Může obsahovat: Mléko a mléčné výrobky, Obilná zrna obsahující lepek, Laktóza, Vejce a výrobky z nich
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
- Výživové hodnoty na 100g: Cukry 39g
- HMOTNOST/OBJEM
- Hmotnost obsahu: 20g
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
- Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz,
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem! 3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme k varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Zkouška želírovací schopnosti: 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
- Původ
- Česká republika
Popis a další doplňující informace:
- Výživové údaje
- nelze stanovit
- Země původu
- Česko
- Výrobce
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
Render here user shopping lists
Render here shopping cart details
Render here active store id in the mobile navigation
Vybraná prodejna Praha - Stodůlky
Vybraná prodejna
Otevírací hodiny | |
Po - So | 06:00 - 21:00 |
Ne | 07:00 - 21:00 |
Pro držitele zlatých a stříbrných karet | |
Po - Pá | 05:00 - 21:00 |