Dr. Oetker Gelfix Klasik 1:1 Směs na přípravu džemů a marmelád 10 x 20 g

299572
299572
Na prodejně: 4 bal.
Praha - Stodůlky
Změnit prodejnu
k 04.09.2025 12:00
4 balení

ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Gelfix Klasik 1:1 s pektiny z jablek Směs na přípravu ovocných džemů a marmelád, v prášku
SLOŽENÍ
Dextróza,Želírující látka (pektin),Regulátor kyselosti (kyselina citrónová),Ztužený rostlinný tuk,Odpěňovač (mono- a diglyceridy mastných kyselin)
ALERGENY
Může obsahovat: Mléko a mléčné výrobky, Obilná zrna obsahující lepek, Laktóza, Vejce a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
Výživové hodnoty na 100g: Cukry 39g
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost obsahu: 20g
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ
Skladujte v suchu!
VÝROBCE
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz,
NÁVOD K POUŽITÍ
Použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem! 3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme k varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Zkouška želírovací schopnosti: 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
Původ
Česká republika

Popis a další doplňující informace:

Výživové údaje
nelze stanovit
Země původu
Česko
Výrobce
Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz

Render here user shopping lists

Render here shopping cart details

Render here active store id in the mobile navigation